tisdag 20 mars 2012

Vecka 11

I tisdags var första gången på Eget val. De nya aktiviteterna är pyssel, bolllekar i idrottshallen, hemkunskap, mediateket och fri lek. Barnen i mediateket fick söka lite fakta om exempelvis katter som de sedan skrev ut fina bilder på. Hemkunskapen fick baka smaskiga pizzabullar. Pysselgruppen tillverkade färgglada fiskar som nu sitter uppe på Björnen. Kom gärna in och titta!!


I torsdags gick Björnarna till stadsparken. Vi matade fåglarna och lekte olika lekar. Det var roligt fast lite kallt, vi hoppas på bättre väder till nästa vecka då vi ska gå till Spökberget.



I fredags var det äntligen dax för TVÄRTOMDAGEN!! Bea och Jenny skulle vara barn medans barnen skulle vara vuxna (fröknar). Det började med att fröknarna fick massage i soffan av bland annnat Ebba. Det tackar vi för :)


Sedan gick vi till mellanmålet där Bea och Jenny fick torka borden och de fick absolut inte bestämma var de skulle sitta utan det skulle alla fröknar göra. Barnen var duktiga på att pricka av dem som skulle gå hem. Så det blev en lyckad tvärtomdag! :)

Nu sitter lappar uppe om era barns tider under PÅSKLOVET! Sista dag att fylla i tider eller L är 30/3.
Fritids är öppet som vanligt mellan 6-18.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Vilken trevlig blogg ni har!
    Tväromdagen lät kul!
    Det skulle barnen pådet fritids jag jobbar
    gilla!
    /Louise

    SvaraRadera