måndag 21 maj 2012

Utflykter

Nu var det länge sedan vi uppdaterade bloggen.
På valborgsmässoafton tog vi bussen in till Motala för att leka i en jätterolig lekpark. Vi passade även på att fika på ett trevligt café. Men roligast var det nog att åka buss!!

Vi var även iväg på en utflykt i fredags när skolan var stängt eftersom det var en klämdag. Vi hade bestämt att vi skulle ta tåget in till Linköping. Barnen var spända på att få åka tåg ( första gången för vissa). När vi kom till Linköping gick vi till trädgårdsföreningen där de byggt en ny lekplats. Det fanns många olika saker att gör. En slags studsmatta, klätterställningar, gungor och lite andra roliga saker. Barnen lekte jättebra och tyckte det var skoj! När vi var lite nöjda på att leka gick vi till ett café /restaurang i trädgårdsföreningen. När man kom in var det som att sitta i ett växthus. De hade lekande växter och fiskar i vattnet. Vi köpte glass till barnen som vi smaskade i oss. :)
Sedan gick vi ner till stationen för att ta tåget tillbaka. Dagen var jättebra och barnen var nöjda.

Imorgon tisdag är sista gången på Eet val. Cykelgruppen med Bea och Jenny cyklar till södragården och grillar korv, sedan svänger vi förbi Mc Donalds för en liten glass.
Glöm ej cykel och hjälm!!

Bilder kommer semare från alla Eet val grupperna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar